Unibet is de op één na grootste bookmaker van Europa. Unibet is de populairste bookmaker van Nederland. Unibet is een Zweeds bedrijf met een notering aan de Zweedse beurs. Unibet is opgericht in 1997 en beschikt over een vergunning voor het aanbieden van kansspelen, gereguleerd door de UK en Malta. Unibet is een bookmaker waar je een professionele service kan verwachten en beschikking krijgt over zeer gebruikersvriendelijke software in de Nederlandse taal.

Naar unibet

Wedden bij Unibet

Unibet biedt veel uiteenlopende weddenschappen aan, in veel verschillende takken van sport. Van Formule 1, Voetbal tot kleinere sporten zoals waterpolo, handbal of basketbal. Ondanks dit zeer ruime aanbod van sportwedden is wedden op voetbal het populairst. De quotes voor de voetbalweddenschappen zijn zeker de moeite waard, vaak net iets lager in vergelijking tot de andere online bookmakers. Naast het aanbod van sport wedden kun je bij Unibet ook gokken in het online casino en een breed assortiment aan online games.

Bonus bij Unibet

Unibet biedt een standaard welkomstbonus voor alle nieuwe leden. Indien je je inschrijft bij Unibet, krijg je direct een

Minimale inzet bij Unibet

De minimale inzet per weddenschap is bij Unibet € 1,00.

Storten en uitbetalen

Bij Unibet heb je meerdere opties om geld over te maken naar je account. Voorbeelden zijn: iDeal, creditcard (Visa, Euro/Mastercard), diverse internet wallets (oa NETeller, Moneybookers) een bankoverschrijving of via de telefoon.

Uitbetalingen kunnen bij Unibet op elk gewenst moment worden aangevraagd. Het gewenste bedrag wordt vervolgens binnen enkele dagen naar je bankrekening of internet wallet overgemaakt. Telefonische betalingen opvragen behoort ook tot de mogelijkheden bij Unibet. Het minimale bedrag dat je kunt uitbetalen is 15 EUR.Comments are closed.