Er wordt steeds meer gegokt op internet. Maar er moet natuurlijk wel veilig betaald kunnen worden. Hier is nu een oplossing voor: de Paysafekaart.

De Paysafekaart kunt u op steeds meer plaatsen kopen. Sinds kort kunt u deze kaart kopen bij meer dan 350 Primera winkels door heel Nederland. Ook bij steeds meer benzinestations kunt u deze kaart kopen.

U kunt de Paysafekaart kopen in verschillende waardes om hiermee dus ook verschillende bedragen te kunnen betalen. U kunt kaarten aanschaffen van 10 tot 100 euro. Deze kaart bevat een unieke code van 16 getallen die op de kaart staat vermeld.

Een aantal voordelen van de Paysafekaart op een rijtje:

  1. U heeft geen creditcard nodig.

  2. U hoeft uw betalingsgegevens niet via het internet te versturen.

  3. Je hebt betere controle over eventuele uitgaven.

  4. Fraude met uw betaalgegevens is niet mogelijk.

  5. Er zijn geen kosten aan de transacties verbonden.

Hoe werkt de kaart nou precies? Dit is een gebruiksvriendelijke kaart dus het is vrij eenvoudig te gebruiken. Wanneer u deze kaar wilt kopen kunt u naar bijvoorbeeld een Primera winkel bij u in de buurt gaan. Daar kunt u een Paysafekaart kopen tussen de 10 en de 100 euro. Zodra u deze kaart heeft kunt u betalen. U voert deze code in op de site waar u wilt betalen, als deze code wordt goedgekeurd is de betaling voldaan en is de kaart niet meer geldig.

Dit is dus de ideale manier om vertrouwd te kunnen betalen als u wilt wedden op voetbal!Comments are closed.