De Parlay strategie wordt steeds populairder onder de gokkers. Maar wat houdt het precies in? Daar gaan we nu naar kijken.

Hoe werkt Parlay strategie

De Parlay strategie is voor de echte gokkers! Dit houdt namelijk in dat je doorgaat met gokken (als je blijft winnen) totdat het afgelopen is! Je inzet wordt dus steeds groter. Echter als je een keer verliest, dan raak je meteen alles kwijt en je kan niet halverwege even stoppen. Dit houdt dus in dat als je de eerste weddenschap wint je de uitbetaling weer in moet zetten voor de volgende weddenschap totdat alle weddenschappen zijn afgelopen.

De Parlay strategie is uitermate geschikt voor de kleine makkelijke weddenschappen. U maakt namelijk die kleine weddenschappen een stuk verdienstelijker. Doordat de inleg in het begin klein is en uw inleg steeds groter wordt heeft u namelijk kans om nog een redelijke prijzenpot te winnen.

Bookmakers en Parlay strategie

De meeste bookmakers bieden dit standaard aan. Dit systeem is eigenlijk het beste vergelijkbaar met die van het casino. Ook daar is dit namelijk mogelijk. De Parlay strategie maakt het mogelijk om grote winsten te incasseren, maar hierdoor vergroot je ook de kans dat je alles kwijt raakt natuurlijk.

Parlay is dus een strategie waarmee je heel erg veel geld kunt verdienen. Het klinkt allemaal heel erg leuk, maar eigenlijk neem je gewoon heel erg veel risico. Het kan dus ook totaal anders uitpakken en dat leidt tot een enorm verlies.

Zo werkt de Parlay strategie voor voetbal

Even een voorbeeld:
Speler 1 maakt de volgende weddenschap:
- Ajax verslaat FC Groningen – inzet 10 – notering van 1,1
- Fortuna Sittard verslaat FC Eindhoven – inzet 10 – notering van 2
- PSV verslaat Roda JC – inzet 10 – notering van 1,75

Als je al deze weddenschappen goed zult hebben dan ontvang je ongeveer 48,50 euro.
Speler 2 maakt de volgende weddenschap:
- Ajax verslaat FC Groningen – notering van 1,1
- Fortuna Sittard verslaat FC Eindhoven – notering van 2
- PSV verslaat Roda JC – inzet 30 – notering van 1,75

Deze speler zal dus ongeveer 115,50 euro verdienen, je ziet dus dat de Parlay strategie veel meer oplevert.

Uit proberen?

Het is leuk om deze strategie een keer uit te proberen. Dit kan bijvoorbeeld door te wedden op de eredivisie.

Een ander uitgelezen moment om de Parlay Strategie uit te proberen is het EK Voetbal 2012 in Polen en Oekraïne. Dit is een afgebakend toernooi dat zich prima leent voor het gebruik van de Parlay strategie. Succes!Comments are closed.