Wedden op interlands is natuurlijk ook mogelijk. Alleen hoe werkt het precies? Daar gaan we nu even naar kijken.

Het wedden op interlands is natuurlijk een stuk spannender dan het wedden op bepaalde clubs. Dit komt omdat de score bij interlands nog wel eens uit de hand kan lopen. Vaak omdat er een te groot verschil zit tussen bepaalde landen, hierdoor loop je meer risico. Bij vrijwel alle Bookmakers kun je wedden op interlands.

Inzet en kansen spreiden

Bij interlands kun je natuurlijk heel makkelijk je inleg verspreiden. Het is namelijk mogelijk om op vele landen in een pool te stemmen. De winnaar van een bepaalde pool is vrij gemakkelijk te bepalen omdat er vaak een heel goed land in zit. De rest is vaak een paar niveaus lager. Verder kun je meestal ook wel raden wie er als laatste zal eindigen in een bepaalde pool.

Ook heb je de mogelijkheid om je inzet over een paar pools uit te smeren. Dit betekent dat je het risico spreidt. Als de pool fase van een bepaald toernooi klaar is dan starten de knock-out fases. In het begin is het vaak nog wel mogelijk om goed te gokken welk team gaat winnen. Echter als je verder in het toernooi gaat wordt het een stuk moeilijker. Uiteindelijk blijven namelijk alleen de beste teams over. Dan kun je dus eigenlijk bijna niet goed gokken wie er gaat winnen.

Parlay strategie

Verder kun je bij het wedden op interlands vooral in het begin de Parlay strategie gebruiken. In de beginfase kun je namelijk vrij gemakkelijk bepalen wie er wel of niet wint, daarom is het verstandig om je inleg op te bouwen. Uiteindelijk zal dit voordelig uitpakken voor je.

Een uitgelezen moment om deze Parlay Strategie te proberen is het EK 2012 in Polen en Oekraïne. Dit is een afgebakend toernooi dat zich prima leent voor het gebruik van de Parlay strategie.Comments are closed.